Rejsen til fladlandet

Rejsen til fladlandet af Mette Kappel

Reklame: anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget

Forfatter: Mette Kappel
Forlag: Brændpunkt

År: 2020

Sider: 44
Sprog: Dansk

Genre: Børnebog, Korte historier, Eventyr

Stjerner: ⭐⭐⭐

Rejsen til fladlandet består af syv korte historier om Fu, der bor på en sky og rejser ud i verden. Han ender i fladlandet, hvor han observerer menneskene nedenunder sig og himlen over sig.

Rejsen til fladlandet er en hyggelig lille bog med små finurlige fortællinger om væsenet Fu. Han fødes på en sky og rejser helt fra Japan til Danmark. De små historier følges kronologisk efter hinanden, men der er ikke noget egentligt plot. Vejret spiller en rolle i flere af stykkerne og fortolkes på fantasifulde måder. Bogen har i det hele taget en eventyragtig stemning over sig, og ville sikkert være god til højtlæsning for et lille barn.

Den eneste grund til, jeg ikke kommer op på flere stjerner, er simpelthen, at der ikke er så meget at bedømme. Bogen er kort og hurtigt læst. Den ville fungere fint som højtlæsning, men det er så også det. Der mangler et eller andet … mere. Måske havde andre og mere udførlige illustrationer kunne løfte bogen. Dem der er, er simple sort/hvide tegninger, som er fine nok, men ikke videre fortryllende.

Alt i alt en fin lille bog med små eventyrlige fortællinger om livet på en sky.

– Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *