Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood

Lydbogsindlæseren i Woodlake af Carey Heywood

Reklame: anmeldereksemplar tilsendt fra forlaget Palatium Books


Forfatter: Carey Heywood
Forlag: Palatium Books
År: 2021
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Sidetal: 324
Genre: Romantik, Chick-Lit,


Stjerner: ⭐⭐⭐ og 1/2

Lydbogsindlæseren i Woodlake er et kærligt gensyn med Woodlake og Thompson-brødrene, og denne gang følger vi den sidste bror i flokken, Gideon, da han møder den lidt rapkæftede Lucy. Gideon er kendt for at være lidt af en kvindebedårer, og han havde da slet ikke regnet med, at en kvinde som Lucy kunne feje benene væk under ham. Men det er nu en gang, hvad hun gør. Lucy på den anden side har rigeligt at se til og slet ikke plads til sådan en som Gideon i sit liv – men alligevel føler hun sig draget af ham. Ender de mon med at lade følelserne vinde?

Jeg må indrømme, at jeg faktisk havde glædet mig ret meget til at læse den sidste bog i serien og ikke mindst til at “møde” den kvinde, som ville ende med at vinde Gideons gunst, nu hvor han i de andre bøger var blevet præsenteret som lidt af en player. Så derfor var Lydbogsindlæseren i Woodlake da også ret hurtigt læst.

Heywood beviser med sidste bog i serien om Thompson-brødrene endnu en gang, at hun altså bare kan et eller andet. Både i forhold til at skabe levende karakterer, stykke en sød kærlighedshistorie sammen og i det hele taget bare det at skrive og fortælle en historie. Ligesom de andre bøger i serien er denne også fyldt med masser af sødme og masser af romantik, spirende følelser og kærlighed.

Ud fra hvordan Gideon er blevet portrætteret i de øvrige bøger, var det lidt af en overraskelse sådan rigtigt at møde ham og komme under huden på ham i denne. For han er tydeligvis helt anderledes, end man lige forestiller sig (hvilket man jo nok alligevel godt kunne gætte). Og Lucy er lidt af en fierce karakter med bid i, som jeg ret godt kunne lide. Tror måske endda, at hun nok er min favorit af dem, som brødrene finder sammen med. Fælles for begge karakterer er, at de træder levende frem fra siderne, som stod de lige ved siden af.

Lydbogsindlæseren i Woodlake er en rigtig sød historie, der binder en fin og afrundende sløjfe på hele serien. Jeg var især vild med, at man lige får indblik i, hvordan det går med de andre par til sidst i bogen. Som en ekstra lille krølle på halen.

Selvom historien er sød, og jeg rigtig godt kan lide både Gideon og Lucy, så tror jeg nu alligevel, at Paige og Asher samt Abby og Spencer er mine favoritter 😆 Der var bare noget ved deres historier, som gik rent ind.

Lydbogsindlæseren i Woodlake er ægte feel-good romance, når det er bedst. Så hvis du mangler en sød og og let historie, kan du roligt give dig i kast med denne. Eller hele Woodlake-serien hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af den!

– Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *