SMS af Steen Langstrup

SMS af Steen Langstrup

Reklame: anmeldereksemplar tilsendt fra 2 Feet Entertainment

Forfatter: Steen Langstrup
Forlag: 2 Feet Entertainment
År: 2022
Sider: 104
Sprog: Dansk
Genre: Gys

Stjerner: ⭐⭐⭐ 

SMS består af alle Steen Langstrups sms-noveller og kredser alle omkring gyset, uhyggen og det mystiske. Novellerne byder blandt andet på både besatte mobiltelefoner, zombier og stalkere. Alt sammen i sms-format. Og fælles for alle sms-noveller er, at de på en eller anden måde er med dødelig udgang.

Jeg har aldrig læst sms-noveller før, og jeg synes ærligt, at det var lidt weird at få handlingen serveret på sms 😅 Når det så er sagt, så glemmer man det lidt undervejs og fokuserer i stedet på, hvad det så egentlig er, der sker, og hvordan man ikke får det hele at vide, fordi det netop kun er sms’er. Og på den front fungerer det jo egentlig meget godt til gyset med den uhyggelige stemning og det faktum, at man ofte ikke får alt fortalt i gyserhistorien, men at man må gætte sig til noget. Det er jo netop tilfældet her med SMS, hvilket jeg synes opbygger gyserstemningen yderligere.

Det er både spændende og minimalistisk, hvilket igen er noget, der klæder genren, synes jeg. Fordi det enkle, i hvert fald for mig, har det med at gøre det uhyggelige endnu mere skræmmende. Samtidig med dette er sproget ligetil og dejligt let at læse.

Så har du mod på at give dig i kast med et nyt gyserformat, kan du roligt give SMS et skud.

– Camilla

En tanke om “SMS af Steen Langstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *