Om Litteraterne

Litteraterne er to litteraturuddannede, der i 2018 færdiggjorde deres kandidatgrad i litteraturvidenskab. Gennem vores studie har vi fået en bred forståelse for international litteratur, hvilket gør os i stand til at formidle litteraturen på den bedst mulige måde. Vi bedømmer litteraturen på dens egne præmisser, og vi kan derfor give en grundig bedømmelse gennem en faglig og personlig vurdering. Vi forsøger at anmelde bøger i alle genrer, men vores foretrukne er fantasy, young-adult, science-fiction, gys, krimi og thriller. Holdet bag Litteraterne er:

 

Camilla

Hun elsker at nørde med det tekstlige udtryk og holder meget af at fordybe sig i en god bog. Camilla arbejder til daglig som tekstforfatter og arbejder ved siden af på sin fantasyroman. Hun læser næsten alle genrer, men foretrækker fantasy, krimi, thriller og gys. Hun har en svaghed for forfatterne Harlan Coben og Stephen King samt fortællinger med zombier, havfruer, græsk mytologi og gen- og nyfortolkninger af eventyr. Og så elsker hun at bage kage, især macarons.

Hun synes, fortællinger er det bedste i verden, og at bøger er det medie, der bedst formidler gode historier. I samspil med forfatteren skaber læseren den fiktive verden og gør karaktererne levende. At læse en bog bliver derfor en meget mere personlig oplevelse. Marin elsker både at læse og skrive, men holder sig mest til tre genrer, når det kommer til skønlitteratur: fantasy, science-fiction og young-adult.

Marin

Foruden en passion for at læse og anmelde bøger, skriver vi også på hver vores roman og har en drøm om at blive forfatter. I 2019 udkom vores novelle “Skyggen” i novellesamlingen Det nådesløse daggry fra Enter Darkness.

Vi håber, I har lyst til at læse med!
Litteraterne