Folkes Fremtidsrejser af Denis Rivin

Reklame: Anmeldereksemplar tilsendt fra forfatteren


Forfatter: Denis Rivin
Illustreret af: Laura Büchert Schjødt
Forlag: DareDisrupt
År: 2019
Sprog: dansk
Genre: børnebog, 5-7 år


Stjerner: ⭐⭐⭐⭐


Folkes far kører taxi, men resten af verden vil hellere flyve, og hvad gør man så? Når ens arbejde forsvinder på grund af tidens udvikling, hvad kan man så blive?

Folkes Fremtidsrejser tager et interessant emne op, som udforskes i børnehøjde med masser af fantasi og flotte illustrationer. Folkes far har en fin gul taxi, men der er ingen kunder, for de flyver med selvflyvende taxier og biler og cykler og hvad man nu ellers kan komme frem med. Derfor er han lidt bedrøvet, men Folke muntrer ham op – for man kan blive en masse, hvis blot man har fantasien til det.

Bogen fremstiller fem kreative og innovative fremtidsstillinger, som Folkes far kunne prøve at blive. Der er både de sjove og de tankevækkende, og nogle af dem måske ikke helt så langt væk alligevel. Man ved aldrig! Jeg kunne sagtens have læst om flere fremtidsjob, men heldigvis er bogen den første i en serie om “Fremtidskøbenhavn” og den teknologiske udvikling, vi kommer til at møde.

_20190222_155330


Jeg tror, bogen kan være en god samtalestarter mellem forældre og barn – både om det at arbejde, om teknologi og udvikling, om fremtiden og ikke mindst kreativitet og fantasi.

Illustrationerne er rigtig fine og understøtter indholdet. Der er masser af farver og god positiv energi, hvilket også skinner igennem i indholdet, som minder os om, at det er vigtigt, vi tager os tid til det, og dem, vi elsker. Og aldrig glemmer vores nysgerrighed.

– Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *