Dette er for evigt af Jennifer L. Armentrout

Dette er for evigt af Jennifer L. Armentrout

Reklame: anmeldereksemplar tilsendt fra Palatium Books

Forfatter: Jennifer L. Armentrout
Forlag: Palatium Books
År: 2023
Sider: 296
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Genre: Romantik

Stjerner: ⭐⭐⭐ og 1/2

Dette er for evigt følger vi venneparret Syd og Kyler, der har været bedste venner, siden de var børn. På et eller andet tidspunkt undervejs faldt Syd for Kyler, men hun ved, at det aldrig vil blive til noget, og hun har ikke lyst til at sætte deres venskab over styr. For Kyler vil Syd altid være hende, han aldrig kan få, og for at glemme hende indleder han en række korte forhold.

Men da de to sner inde i hans families hytte, begynder der at slå gnister mellem de to, men skyldes det kun deres situation, eller er det stærkt nok til at holde, når de kommer hjem igen? Og som om det ikke var nok, er det ikke kun stormen, der truer – for nogen holder øje med dem ude i snevejret.

Helt grundlæggende set synes jeg faktisk, at Dette er for evigt er en rigtig fin historie med nogle gode karakterer, hvor man ikke kan andet end håbe, de finder sammen til sidst. Til trods for at Kyler er lidt tykhovedet indimellem. Syd og Kyler passer ret godt sammen, og deres forhold virker meget naturligt og flydende, hvilket forekommer mig troværdigt, da de altid har været venner og nu begynder at udvikle deres forhold til noget mere. Det fungerer, og hele ideen om fra venner til kærester er en, jeg ret godt kan lide.

Jovist virker plottet også lidt forudsigeligt og kliché, og jo, det bliver også en anelse voldsomt hen mod slutningen, men det er stadig en sød historie, hvor kærligheden er i fokus. 

Dertil kommer, at Armentrout skriver virkelig let og medrivende, så man som læser slet ikke har svært ved at lade sig rive med af plot og stemning. 

Dette er for evigt er således en rigtig fin og sød kærlighedshistorie, der er helt perfekt, hvis du mangler lidt let, romantisk læsning.

– Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *